Milfaro's Bvlgari D'or "Hilla" leikattiin uudelleen maanantaina. Hillan ristiside siis katkesi kolme kuukautta sitten ja Turun Vettorissa Mikael Granholm kiinnitti nivelsiteen polveen ruuvilla ja langalla. Pennulle ei voitu tehdä TTA leikkausta (jossa ristiside tehdään tarpeettomaksi). Jokin aikaa sitten lanka oli puoliksi katkennut, mutta onneksi kasvulinjat olivat jo sen verran kiinni, että nyt voitiin tehdä TTA  leikkaus (Tibial Tuberosity Advancement). Esimerkiksi täällä on kerrottu leikkauksesta enemmän.

Leikkaus meni hyvin ja nyt on taas Hillalla edessä pitkä, neljän kuukauden, kuntoutusjakso. Hilla satutti etujalkansa syyskuussa ja on siis tämän kuntoutusjakson päättyessä ollut minimaalisella liikunnalla 8 kuukautta. Erittäin rankkaa pennulle, mutta nyt vaan toivotaan kovasti, että paraneminen edistyy hyvin ja Hilla saisi vihdoin alkaa nauttimaan vapaanajuoksusta.

Hilla's (Milfaro's Bvlgari D'or) leg was operated again on monday. This time it was possible to do the TTA surgery (Tibial Tuberosity Advancement). More information about this surgery you can find e.g from here.

Now there is again 4 months rehabilitation period for Hilla and hopefully then, after 8 months, Hilla will be able to run free!

 

Leikkauksen jälkeen otettu röntgenkuva

 

X-ray of Hilla's leg after the surgery

Kaunis Hilla päivää ennen leikkausta

Beautiful Hilla a day before the surgery

© Maisa Kauniskangas