Lilli-Putti kävi juoksentelemassa ekoissa kisoissaan viikko sitten Tampereen ympäristössä. Alkuerissä Putti kaatui itsekseen. Finaalissa kisakaveri juoksi Lilli-Putin kumoon ja sitten pitkällä suoralla kun kaveri sai välimatkaa kurottua,  Puttia alkoi jo juoksukaveri pelottaa ja molemmat lopettivat kesken. Yhteispisteet 356 ja ensimmäinen sija. Onneksi molemmat koirat selvisivät ilman vammoja vaikealla radalla, edes lihasjumeja ei tullut vaikka Putti finaalissa kaatui pahan näköisesti! Nyt sitten jännitetään aivan törkeästi, juokseeko Putti seuraavissa kisoissa metrin vertaa. Jaiks!! Tuo on sen verran herkkä otus, että sille jää helposti tällaiset pääkoppaan. Nyt yritetään ennen kisoja vahvistaa viettiä ja itseluottamusta ja hankkia hyviä kokemuksia vieheeltä!

Lilah's first lure coursing competition didn't really go as planned. At the first round Lilah fell down by her self. In the finals her running partner ran in to her and she fell down. Soon she stopped running cause she got a bit scared when her partner was reaching her at the straight section. Alltogether she got 356 points and 1st place. She is so sensitive so I am nervous about the next competition, that is she going to run at all! Now we are trying to strengthen her seld confidence, instinct to chase the lure and to get good experiences about that.

Royal Tramp's La Damas De La Vega, Lilah

Little Lobito Ibero, Io at the back / takana

Lilli-Putti

Io

 

the finals

 

pics©Tiina Nikkanen

 

Viime torstaina saimme ihania pikkuvieraita. Kaverin kääpiöpinseri (Kennel Bictap’s ) sai pentuja 20.6 ja koko katras kävi visiitillä! Aavaa ja varsinkin Lilahia pelotti, mutta Sofia ja jopa Timpoa kiinnosti pennut enemmän.

Last thursday we had nice visiters. My friend's miniature pinscher (Kennel Bictap’s ) got puppies 20.6 and all of them came to visit us. Aava and specially Lilah were afraid of the pups but Sofi and even Timpo the cat were more interested.

Harri oli ihan innoissaan!

Harri was so excited!

Sofii

Timou Timpolainen

Ah, tulisipa meillekin pian monien pikkutassujen tömpsöttelyä. Kun ei malttaisi odottaa ensi kesään!

I wish we could have little pups soon. I just have to find the patience to wait till next summer!

Viikonloppuna Aavalla räjähti mieletön ihottuma vartaloon! Sillä on ollut pientä ihottumaa keuhkojen ja vatsan alapuolella kesän aikana, mutta se on aina hävinnyt parissa päivässä ilmestymisen jälkeen. Nyt viikonloppuna uimme paljon ja vielä sellaisessa järvessä, missä emme ole koskaan käyneet. Sunnuntaihin mennessä ihottuma oli vallannut Aavan kropan! Saimme huomiseksi eläinlääkärin, joten katsotaan mitä sanoo. Onneksi tuo ei juurikaan kutise, mutta säälittää pieni vaavi. Luulen, että uimisella on tässä iso rooli, vaikka muut koirat eivät ole saaneet mitään oireita.

On weekend Aava got a huge rash! Tomorrow we have a vets appointment so let's see what she says. I think this has something to do with us swimming a lot during the weekend. Poor Aava!