Äitin jättiläispentu, reppahousu Lilli-Putti on tänään yksi vuotias . Paljon onnea isolle vauvalle! Haluamme toivottaa hyvää syntymäpäivää myös Lilahin sisaruksille: Tindralle, Aslanille, Dennikselle, Lemmylle, Vitolle ja Nestórelle. Hauskaa päivää kaikille!

My little giant puppy Lilah is 1 years old today . Congratulations to my big baby! We want to wish happy birthday to all Lilah's siblings: Tindra, Aslan, Dennis, Lemmy, Vito and Nestóre! Have a nice day!

Lilahin kasvattaja Seija teki tämän kauniin kortin

Lilah's breeder Seija made this beautiful card

 

Minä tein Lilah suklaa-marianne-kakun, nami nami!

I made a chocolate cake with crushed peppermint-chocolate, yummy!

Lilahin oma kakku, maistui yllättäen kaikille

Lilah's cake. Sofi and Aava liked it as much as Lilah

 

Lilahilla tosin ei ole niin kiva synttäri päivä kun olsin toivonut. Eilen se löi metsässä jalkansa jonnekin ja kintereen etupuoli turposi nesteestä. Onneksi patti on hävinnyt melkein kokonaan, mutta vkl pitäisi olla niin hissukseen kun mahdollista. Maanantaina sitten lääkäriin jos patista on vielä jotain jäljellä. Voi voi. Ainoa hyvä puoli on se, että Lilah ei arista jalkaansa lainkaan eikä se ole moksiskaan jos jalkaa painelee. Eli kipuja sentäs ei näytä olevan ollenkaan.

Lilah doesn't have such a nice birth day as I wished for. Yesterday she hit her leg in the forest and it swollowed from fluid. It is much better now but we have to rest for the whole weekend and if it doesn't heal, we have to go to the vet on monday. But luckily Lilah doesn't notice it at all! So at least the leg is not sore.

 

Aava oli viime viikolla leikkimässä Jippo-corgin pennun kanssa ja kävi samalla Jipon perässä jopa lammessa uimassa! Hienosti ui koiraa pieni tyttö ! Eilen olimme Jipon siskon, Tuskan kanssa leikkimässä, tässä tulee kuvia.

Aava played last week with a corgy puppu Jippo. She even went to the water after Jippo and swam very well ! Yesterday we were playing with Jippos sister Tuska, here's some pics!

 

Likainen mutta onnellinen

So dirrrrrty, but happy

Tässä vielä kuva reippaasta automatkustajasta

One more pic of Aava, who travels bravely in the car