Ihanaa kun olemme saaneet muuttohomman pakettiin ja aikalailla tavaratkin paikalleen. Ympäriltämme löytyy ihan mielettömät lenkkeilymaastot ja vaihtoehtoja on tosi paljon. Ollaan koirien kanssa löydetty melkein joka päivä joku uusi polku, pelto tai metsä.

Pihallekin saatiin väliaikainen aita laitettua, tolpat lyödään maahan sitten kun routa antaa periksi. Varsinkin Lilah tykkää tonkia ja tutkia pihamaata ihan itsekseenkin.

Koirilla on nyt oma huone, jossa on iso oma sänky, mutta toki ne tunkevat silti samaan sänkyyn meidän kanssa öisin, ettei vaan olisi liikaa tilaa.. Kieli ulkona

Kisut, varsinkin Timo, on ollut kova muuttoapulainen. Se tarkastaa kaikki pussit ja laatikot.Silmänisku

 

Now we are wrapping up our moving! We have found a lot of nice outdoor places. Lot's of forests and fields for the dogs to run in.

Now the dogs have their own room, with huge bed on it, but of course they are still squeezing themselves at our bed at night, so there's very little room for us to sleep.. Kieli ulkona

We also put a fence on our yard and especially Lilah likes to spend time outdoors exploring and diggind the ground.

The cats, especially Timo, has been helping a lot with the move. He's checking all the boxes and bags.Silmänisku

 

Ulkoilemassa. Sofi ja uusi panta Hymy

Outdoors. Sofi with her new collar Hymy

Meillä on upeat metsät täälä

We have beautiful forrests here

Kyllä muuttaminen on rankkaa!

Moving is hard work!

 

Timo tarkastaa banaanilaatikon

Timo checking a banana box

 

Tänään saimme kylään Peppi whippetin (Jagodas Incandescent) ja voi kun se onkin suloinen tyttö! Lilah olisi ihan koko ajan halunnut täysiä painia, kyllä se Peppi hieman innostuikin Cool

A sweet whippet girl Peppi (Jagodas Incandescent) visited us today and Lilah wanted to play with her all the time Cool

 

Sofilla ei ole vieläkään mitään merkkejä juoksuista. Kalenteria katsottuani, ne tulevat aina hieman myöhemmin kuin edellisenä vuonna. Olen luottavainen kuitenkin, että juoksut tulevat, jos ei maaliskuussa, niin huhtikuun alkupuolella.

Sofi still doesn't show any signs of becoming in heat. I checked the calendar, and her heat has always been a bit later than in previous year. I believe though, that she's going to become in heat if not yet in march, then in the beginning of april.