On tässä ollut haipakkaa! Muuttoa tehdään kovasti, töissä pitäisi käydä ja opiskella samaan aikaan. Ja tietty mikä tärkeintä, hillua ja harrastaa koiran kanssa :D.
Oltiin tuossa äitienpäivänä maastokisoissa, mutta Sofipa taas oikoi hieman reippaasti ja ekan kerran ei päässyt finaaliin. Eilen käytiin harkoissa ja koira oli ihan uskomaton. Viehe lähtee suoraan eteenpäin ja koira täysillä melkeen 90 asteen kulmassa vasemmalle. Katsoin siinä huuli pyöreenä, että okei, pahenee vaan toi oikominen koko ajan. Eipä tarvi moniin kisoihin vissiin mennä! Ihmettelin siinä ääneen Tiinalle, että miten se voi aina lähteä oikeeseen suuntaan kuitenkin. Kuulema koira voi kuulla rissojen äänen ja ennakoida siitä, minne viehe aikoo mennä. Kaikkea kanssa..

Sofi äitienpäivämaastoissa

1580617.jpg

1580618.jpg

1580619.jpg

kuvat Tiina Katalkin (kiitti Tiina :D)


Pablo ibiza oli meillä hoidossa kun Katjalla oli salaisia asioita hoidettavana :D. No kyllä ibbekuume taas kasvoi, korvakoira on myös joskus saatava. Tänään juuri mietin, että mihin kaikki minun tulevat koirat mahtuu, heh. Seuraava on galgo, sitten mahdollisesti toinen hippetti, ibiza, toinen galgo, venakko..hmm ja sen palveluskoirakin vielä joskus haluaisin..ja puolan vinttikoiran :D!! Voi elämä. Oliskos kellään antaa isoa taloa ja iiiiiiisoa pihaa + niin paljon rahaa, että ei tarvis käydä töissä, hihi!

1580609.jpg