Meillä on pe-ma Wempu -wannabe winttari- wemmelsääri ja podenco Kora korvakoira korppulainen hoidossa. On tässä tullut harjoiteltua hihnojen hallintaa lenkeillä kun kolme koiraa menee eri suuntiin :D.

Eilen Sofi lähti jäniksen perään metsässä ja juoksulaisten reitti meni juuri meidän ohitse. Ihmettelin ensin kun Sofi rymisteli jossain puskassa kauempana ja vinkui niin tuhottomasti. No sieltä pyyhälsi hetken päästä valkoinen metsäjänis kovaa vauhtia minua päin yks kappale huutavia vinttejä perässä. Lainakoirat varsin villiintyivät hihnassa! Sofilla oli jäniksen niska jo suussa, mutta onneksi pupu teki äkkikäännöksen ja pääsi karkuun. Jahtaava ja jahdattava katosi hetkeksi metsään ja me kolme yritimme odotella paikallamme - tai siis koirat riuhtoivat tietenkin perään. Rusakoita ja metsäjäniksiä on täällä tosi paljon. Ihmettelin kyllä, että kyseinen metsäjänis oli vielä täysin valkoinen! Erottuu hyvin maastosta, ellei pian ala vaihtamaan kesäkarvaa niskaan.

Sofi ja Kora

1503206.jpg

Häntiläp öööööö (hehe, Wempun lempinimi :D)
1503243.jpg

Värisuora
1503214.jpg

Tein tuossa Sofille pari pantaa! Piti tehdä herkkä vaaleanpunasävyinen rinsessapanta, jossa on perhoskuvioinen koristenauha. Se on vielä hieman kesken, mutta siitä tulee puolikuristava. Sitten tein pistolukkopantaan mustan fleecepohjan ja paljettisomisteista koristenauhaa päälle. Hienostelupanta ;)!

Hempeilypanta ;)
1503217.jpg

Paljettipanta

1503207.jpg