Tiistaina käytiin Tiinan, Arton ja Annan kanssa juoksuttamassa Jadea, Ellua ja Sofia Muuramessa. Alkuperäinen tapaamisen syy oli tietty nähdä pienet hippettipennut Pulu ja Iisa, mutta onneksi isommat tytöt sai kivasti leikkiä siinä samalla. Sofi oli kyllä aika keskittynyt välillä syömään heinää, kun sitä oli niin paljon pellolla ja se on niin hyvää :D. Pennut ovat kyllä niin lutusia, että! (kyllä te tiiätte ;) ). Sen ajan kun pennut olivat pellolla, Sofi leikitteli niiden kanssa kyllä tosi nätisti. Arton ottamia kuvia voi katsella täälä .

Viikon päästä alkaa ongelmakoirakouluttajan koulutus ja silloin on ensimmäiset luennot. On tätä jo odotettukin innolla! Kahden viikon päästä on Sofin virallinen silmä ja polvitutkimus ja sitäkin on odotettu :D. Sofilta aion tutkituttaa myös sydämen heti kun siihen tulee tilaisuus.

Ollaan ruvettu Sofin kanssa normaaliulkoilun lisäksi reenailemaan vähän sillä silmällä. Olen koittanut kaikkia treenijuttuja; toissapäivänä heittelin frisbiitä ja lähdin itse juoksemaan aina vastakkaiseen suuntaan niin kovaa kun jaloista pääsin. Sofi joutui juoksemaan, mutta emäntähän se oli jo 20 minuutin jälkeen ihan kuollu :D. Sitten vaan jatkettiin ja minä juoksin vähän hiljempaa. Kyllä se tästä oma kuntokin kohenee kuule kun joka viikko vaan juoksee ja juoksee!!
Tänään heitin mäen päältä alas kumista rengasta, joka maahan tullessaan jatkoi vielä matkaansa pyörien eteenpäin. Sitten kun Sofi oli juossut mäen alas, lähdin taas juoksemaan vastakkaiseen suuntaan. Hyvää mäkitreeniä Sofille, kun se pinkoo ihan täysiä perään varsinkin jos juoksee pois päin. Ihan kivaa, katsotaan mitä kaikkea tässä vielä keksii! Toivottavasti ei aivan hirveitä pakkasia olisi tulossa - lunta saisi kyllä sataa senkin edestä!