Joo olin viime viikon taas ihan kuolemantaudissa. Luulin olleeni kipeä ennen joulua kunnes koin viimeviikon. Huhhuh, kyllä meinasi tulla äitiä ikävä. No, nyt alkaa taas elämä voittamaan!

Viikonloppuna oli ekat luennot ongelmakoirakouluttajan koulutuksesta ja kyllä aivot pullistelee informaatiota. Vaikea vielä tässävaiheessa sisäistää kaikkea, mutta onneksi on vuosi aikaa niin eiköhän se siitä!
Sofin bestis Bertta (Titara's Ma Cherie) oli yökylässä Marian ja cottoni Nooran kanssa kaksi viikonloppua peräkkäin. No jopas oli Sofille juhlaa! Sofista huomaa, että se jotenkin katsoo ylöspäin Berttaa. Ei alistuvassa mielessä, vaan ihan kun se olisi Sofin isosisko! Aina pitää seurata minne Bertta menee, sen vieressä pitää nukkua ja mielummin vielä niin, että joku ruumiinosa koskettaa Berttaa :D. Kyllä mullin mallin painittiin sisällä ja ulkona - mutta se on niin kivaa!

1217836.jpg

1217838.jpg

osattiin me myös poseerata
1217829.jpg

Tuossa ylemmässä kuvassa näkyykin Jossun Sofille tekemä hieno toppamantteli. Ei ole tänätalvena _vielä_ ollut kauheasti käyttöä, mutta hieno ja lämmin kyllä on! Tässä lähikuva.

1217826.jpg