Olen ollut lauantaista asti todella kipeä, joten pitkät lenkit ovat olleet sula mahdottomuus. Onneksi kipeys iski vasta illalla, päivällä kävimme kaverin ja hänen koiriensa kanssa Halssilassa parintunnin metsäretkellä. Oi kun oli taas ihanaa!
Aamu ja iltapissityksen lisäksi olemme käyneet vain leikkimässä lähimetsässä kaverikoirien kanssa. Onneksi sentäs metsää on joka puolella, joten montaa minuuttia ei tarvitse kävellä kun koirat voi jo päästää vapaana telmimään. Kuumeessa jopa seisoskelu on rankkaa, mutta 1-1,5h olen yrittänyt kärvistellä, ettei koira ihan hypi seinille. Onneksi noita kaverikoiria on tuossa vieressä niin monia, että aina löytyy leikkiseuraa! Sofi on ollut kyllä yllättävän kärsivällinen! Makoillut minun vieressä ja hellinyt kipeää äitiä :).

1147134.jpg

Tänään oli ensimmäinen päivä, jolloin tuntui, että olo on pikkasen parempi. Lähdimme sen kunniaksi oikein puolentunnin iltakävelylle :D - Sofi sai tietty juosta vapaana, minä köpöttelin mummovauhtia. Tänään Sofi on alkanut olla jo tosi levoton, se ei ole ikinä elämässään ollut näin vähällä liikunnalla näin montaa päivää peräkkäin. Olen piilotellut sille nameja pahvipakkauksiin ja ympäri kämppää. Thank God tämä tauti alkaa helpottaa, enpä ole moneen vuoteen ollut tällaisessa kuumetaudissa (jos ei myyräkuumetta lasketa). No, hyvä jos nyt jouluksi paranee! Huomenna lähdetään Lahteen niin Sofillakin on siellä kaikennäköistä puuhaa.

Hei! Tähän laitan myös haasteen! Eli haastan seuraavat koirat kertomaan itsestään 6 erikoista/hassua/epätavallista juttua:
Ibizanpodenco Necronomicon Fast'n Fabulous "Pablo"
Sofin äiti Pipsqueak Hymyhuuli "Hymy"
kääpiöpinseri Sainen Pohjan Akka "Beast"
cairninterrieri Pala
pieni lagotto romagnolo Lenni (Lenni on 9 viikkoa vanha :D)
whippetit Täysikuun Teinitähti "Santeri" + Täysikuun Tuulennopea "Vauhti"
ja vielä whippetit Nebtunuksen Beany Boss "Minor"+ Nebtunuksen Beyond Biceps "Nemo"

Okei, niitä oli vissiin tarkoitus olla kuusi koiraa ketä kutsuu tähän leikkiin mukaan, mutta the more the merrier!! Kertokaahan koiristanne omiin blogeihinne tai laittakaa minulle sähköpostilla niin liitän vastaukset tänne!