..liian nopsaan taas! Olimme Lahdessa joulunpyhät ja oli ihanaa. Lumi olisi kyllä kruunannut kaiken, vaikka onneksi sentäs aattona olikin ripaus lunta! Kävin aattoaamuna Tommin vanhempien kultaisennoutajan Alman ja Sofin kanssa metsälenkillä Hollolassa. Sofi oli aivan innoissaan koko lenkin ajan. Se ryntäili jatkuvasti jonnekin ja sai kauheita juoksuhepulikohtauksia! Musta tuntuu, että sitä jännitti joulupukin tulo :D.

Sofi ihana joulueläin
1163311.jpg

Toftof nauttii

1163315.jpg

Joulunpyhät oli Sofille puuhakasta aikaa. Pääsi vaihtamaan maisemaa ja vierailemaan vaikka missä! Kaverin mökistä hän piti erityisesti, varsinkin suuresta pihasta! Mummolassa taas piti nuuskutella kaikki paikat hyvin tarkasti. Kävimme tapaninpäivänä tapaamassa kaverin 9 viikkoista lagoton pentua. Mikä karvapallero! Laitan tähän kuvia sitten kun niitä saan.

Sofi sai joululahjaksi oikeastaan vaikka mitä, mutta vain yhden paketin! Nimittäin ostin ison nallekarhun, mutta Sofi halusikin sen jo ennen joulua :D. Sitten Sofi on saanut kaksi pukua ja pipon.

1163310.jpg


Vinkulelun paketoin ja paketin repiminen oli hauskaa. Sofi halusi niin innokkaasti auttaa minua avaamaan minunkin lahjat, joten pakkailin sille hänen omia lelujaan joita oli kiva repiä auki :D.

1163324.jpg

1163325.jpg