Siskoni asuu Helsingin Vuosaaressa ja siellä kävellessämme bongasin Juhannusruusu - nimisen tien. Aika hauska (varsinkin tuo latinalainen nimi :D)!


952385.jpg

Viikonlopuksi on luvassa kaikenlaista kivaa ohjelmaa. Lauantaina on Keski-Suomen vinttikoirakerhon kesäkauden päättäjäiset ja siellä juostaan maastokisa, syödään ja seurustellaan samanhenkisten ihmisten kanssa. Sunnuntaina on eläintenpäivän kulkue, jolloin kävellään tietty reitti kaupungin keskustassa. Päätepysäkki on Jyväskylän Lounaispuistossa, jossa on muun ohjelman ohessa myös match show. Täytyy tietenkin osallistua, vaikka sunnuntaiksi on luvattu harmi kyllä sadetta.

Sofin jalassa ollut haava parantui tosi nopsaan, mutta arpihan siihen jäi. Ainakaan vielä siihen ei ole kasvanut yhtään karvaa ja näyttää siltä, että tuollaiseksi se jää.

Kävin hakemassa kaupasta Sofille pari pukua. Toinen on sateen pitävä tuulipuku ja toinen sadeasu hihoilla. Sofi hävitti viimekeväänä metsään hyvän fleeceasunsa, onneksi noita pukuja näille keleille kyllä on. Talveksi täytyy hankkia uusia. Itsellä ei ole ompelukonetta ja vaikka olisikin, en osaisi sillä mitään tehdä :D. Fleeceasun kanssa kävi siis niin, että Sofi lähti juoksemaan metsässä ja hetken päästä takaisin tullessaan, tytöllä ei ollutkaan pukua enää päällä! Ja etsinnöistä huolimatta, sitä ei koskaan löydetty! Mysteerinen katoaminen..

 tyylinäyte pimeälläkin näkyvästä tuulipuvusta
952413.jpg