Lilahilla on ollut pissatulehdus siitä lähtien kun se tuli Suomeen. Nyt on menossa kolmas antibioottikuuri ja keskiviikkona on röntgen ja ultra, koska lääkkeet eivät auta. Todella kurjaa kun toinen on kipeä, vaikka ei se kyllä omasta mielestään ole! Se riekkaa ja leikkii menemään ihan vallattomasti, joten eipä ainakaan onneksi ole kipuja. Pissaa vaan niin useasti, että sisäsiisteysharjoittelu on kyllä ihan toivotonta. Toivottavasti saataisiin nyt jotenkin tuo tulehdus kuriin. Olemme ottaneet myös homeopaattiset lääkkeet mukaan, jospa ne toisivat avun!

Lilah's urinary infection hasn't gotten any better. She's having her third antibiotic treatment at the moment. Next week Lilah will have ultra sound and x-rays taken, hopefully everything is ok. We started to use also homeopathic medicine. Lilah her self on the other hand doesn't think that she's sick at all. She's happy and very playful so at least she doesn't have any pain.

Lilah tykkää harjoitella eri juttuja ja sillä onkin lähes täydellinen luoksetulo! Se on kyllä ihan mieletön. Katsotaan vaan missä vaiheessa se keksii, että ympäristössä saattaa olla parempia ärsykkeitä kun mamman nami :)! Sofi kun lähti tänään jäniksen perään, niin pieni ei ymmärrä niistä vielä mitään. Tuijotteli vaan Sofin perään ja tuli sitten kutsusta luokse :D!

Lilah likes a lot to practice little things. She comes straight to me when called and in every situations! That's amazing. Even when Sofi went after a rabbit, she stared a few moments and then when I called her she ran to me without any hesitation! Well, she doesn't understand anything about rabbits yet!

Kasvattaja Seija teki Lilahista pienen tontun :)
Lilah's breeder Seija made a little christmas elf out of Lilah :)
2148449.jpg

Sofi lähti yksi päivä metsässä jäniksen perään ja puolikas "ranteessa" olevasta anturasta jäi matkan varrelle. Onneksi tuo on parantunut aika hyvin. Pari kertaa se vuoti haaverin jälkeen, jos Sofi pääsi juoksemaan epätasaisessa maastossa ilman sidettä. Onneksi parani, koska se sidekin jäi useimmiten sinne lenkkipolun varrelle, vaikka kuinka yritti hyvin laittaa :).

One day when Sofi went after a rabbit, a half of one of her soft things in her wrist (just above the paw) was cut off. Hard to explain, because I don't know what is antura in English :D! Fortunately it healed pretty well.

Tässä muuten kuva kun Sofi paappailee. Tuosta istumatyylistä on aiheutunut siis lisänimi paappa :D!
Here's Sofi sitting like a grandpa, that's why she's got an extra name "paappa" (Fin) :D

2149119.jpg

Joulu on ensiviikolla, eikä niin minkäänlaista joulufiilistä. On ollut ihan älytön kiire, mutta toivottavasti tässä joulunpyhinä se hieman helpottaisi!
Kaikille erittäin rauhallista, ruokaisaa ja iloista joulua ja stressitöntä vuotta 2009
:D! Salaa toivon itsellenikin stressitöntä vuotta. Mistähän sellasen sais..;)

It's christmas and I don't have the christmas feeling at all. I have been really busy, but hopefully I can relax a bit during the holidays.
I wish everybody relaxing, merry and filling Christmas and stress free New Year 2009! I also hope that I will have stress free year 2009, where could I get one.. ;)