Olimme Sofin kanssa Jyväskylän KV näyttelyssä sunnuntaina, tuloksena EH. Avoimeen luokkaan oli ilmoitettu 11 narttua. Sofi vaikutti väsyneeltä ja se halusikin koko ajan mennä kevythäkkiin nukkumaan. Saattaa olla, että pennun riehuminen väsyttää sitä jonnin verran, vaikka pentu kyllä nukkuukin. No kehässä se oli hieman flegmaattinen, enkä saannut sitä edes seisomaan kovin hyvin. Arvostelu oli kuitenkin hyvä, sen voi lukea tulokset sivulta. 


We were at Jyväskylä INT dog show with Sofi, VG as a result. There were 11 bitches in the open class. Sofi seemed tired and just wanted to sleep in her cage. I think the puppy is tiering Sofi a bit, though of course she sleeps quite a lot too. In the ring Sofi was a bit flegmatic and she wouldn't stand very well either. The critique was still quite good, you can read it from the results page.


Show pictures taken by Katja Kortelainen, thänks :)!


2096439.jpg


2096449.jpg


Hieman venyttelyä

stretching a bit :D


2096420.jpg


Pöydällä

At the table


2096451.jpg



Oli kiva olla ja puuhata Sofin kanssa päivä kahdestaan ilman pentua. Sofillekin varmaan pieni breikki pennusta teki hyvää. Muuten Katjalle ja ibizanpodenco-Pablolle onnittelut ROPista ja CACIBista vielä kerran :)! Kyllä se edustus kannattaa!

 It was nice to spent the day alone with Sofi without Lilah. I think Sofi also appreciated the break from the puppy. Congratulations once more to Katja and her ibizan houd Pablo for the BOB and CACIB :).


2096447.jpg

Lilah on taas kasvanut. Kasvuvauhti tuntuu hurjalta: ihan kuin se olisi joka päivä hieman isompi kuin eilen! Lilah on kasvanut reilussa kahdessa viikossa yli kolme kiloa. Nyt se painaa jo melkein 8,5kg! Raukalla on taas pissatulehdus ja hän sai jo toistamiseen antibioottikuurin :(.
 Olemme käyneet tapaamassa monenmoisia tuttuja, kilttejä koiria Lilahin kanssa. Tyttö onkin reipastunut aivan mielettömästi!

Lilah grows really fast. She's grown 3 kilograms in 2 weeks! The urinary infection hasn't healed so the poor thing has to eat antibiotics again :(.
 We have met a lot of nice dogs and Lilah is becoming braverand braver every day!

Tässä muutama kuva kun olimme leikkimässä Sofin siskopuolen Ansan kanssa:
Here are some pics of Lilah, Sofi and Sofi's half-sister Ansa playing

2090655.jpg

Lilah yritti reippaasti pysyä isojen tyttöjen matkassa :)
Lilah tried to keep up with the big girls :)

2090660.jpg

2090663.jpg

Siskon päällä on hyvä istua
Lilah sits on her sister

2090667.jpg

2090670.jpg

2090669.jpg

Lilah sai Kimi whippetille pieneksi jääneen toppatakin :)
Lilah got Kimi whippet's jacket, which was too small for him

2090672.jpg