Oltiin vkl Lahdessa ja siellä ei ole yhtään lunta! Siellä kasvaa ruoho ja sinuvuokot jo kovaa vauhtia. Sofin piti tietenkin heti mennä ahmimaan heinää ja yrjöämään, Jyväskylässä kun on vielä kunnon talvi menossa. Täällä on vielä maat lumessa, joten ihan kun olisi eri vuodenajat etelässä ja täälä pohjoisemmassa.

Sofi pääsi eilen kunnolla jänisjahdin makuun kun rusakko pyyhälsi suoraan jalkojeni vierestä. Pari muutakin kertaa Sofi on jahdannut pupuja ihan lähietäisyydeltä ja samalla vinkunut hulluna! Onneksi nuo jänöt on vaan niin ketteriä, että ei ole tullut paistia..

Yksi päivä oli huvittavaa kun satoi ja olimme Sofin kanssa metsässä. Meitä vastaan tuli koirakko ja nainen luuli Sofia iäkkääksi! Syynä tähän oli Sofin harmaa pää!! Sofin pää oli kastunut ja se näytti siksi ihan harmaalle :D.

Lauantaina menemme Jyväskylän KV näyttelyyn katsomaan mitä Sofista tykätään. Neiti on kyllä niiin upean näköinen, että ei mitään rajaa :D. Katselin sitä lauantaina kun se juoksenteli vapaana; ai että se on juuri sopivassa lihassa. Katotaan kuinka monta roskaa tuomarin silmässä on tällä kertaa ;)!
Perjantaina Sofille tulee hieroja, onpas kivaa! Saadaan neidin pullukat lihasreidet vetreäksi :).