Sofin kasvattaja Mari ja Leia whippet haastoi Sofin paljastamaan 6 erikoista asiaa hänestä. Minäpä kerron Sofin puolesta :D. Näitä olisi niin paljon, mutta tässä jotain!

1. Sofin on aina aamulla herätessään juostava ensin sängystä soffalle ja otettava jättilammaspehmo suuhun. Sofi makaa sen päällä ja pitää kiinni lampaasta välillä pienesti nykien. Se saattaa olla siinä kymmeniä minuutteja paikallaan; toisinaan otetta parannetaan.

2. Sofi tykkää taluttaa itse itseään. Fleksin päästä kiinni ja menoksi. Se myös ruoskii itseään fleksin päällä, ihan kuin Da Vinci koodin albiino Silas :D !(älkää katsoko mua noin ;) )

3. Sofi on puoliksi kissa!! Se syö joka päivä kissanruokaa, joka saattaa vaikuttaa asiaan! (ruokalusikallinen nappuloiden sekaan parantaa kummasti ruokahalua) Sofi tykkää eniten kissan leluista; äidin kissan lelut se aina varastaa kun ne ovat parhaita! Esim narun päässä oleva karvainen hiiri on paras lelu! Kissojen kanssa tullaan erittäin hyvin toimeen ja niitä nuuskutetaan hienostuneesti. Jos Sofille sanoo "miau" se haukahtaa! Kohta se alkaa varmaan naukua...

4. Sofi on piilodomina! Se lähestyy kaveria kyyristellen ja leikkiin kutsuen. Jossain vaiheessa leikin tiimellyksessä se vaan nopsasti hypähtää selkään tai vähän hivuttaa kaulaa kaverin päälle, aivan vaan "vahingossa". Sofi ei ole millään muotoa dominoiva - päin vastoin - se on vaan niin hauska kun se kuitenkin jossain vaiheessa koittaa, että joskos tota vois ihan pikkiriikkisen pistää tossun alle :P

5. Jos Sofi on hyvin innostunut ja hieman hämillään se alkaa pyöriä! Se pyörähtelee itsensä ympäri tehden piruetteja!

6. Sofilla on aivan mahtava ominaistuoksu. Kaikki pojat ovat tosi ihastuneita Sofiin, vaikka juoksuja ei olisi lähimaillakaan. Joskus se on itsestäni hieman ärsyttävää kun kaikki kollit ovat innoissaan tästä A-luokan leidistä. Mutta kun Sofi vaan on niin ihana nainen!!